Jeg savner faktisk det

Hei folkens! Ja, dere leste riktig, jeg savner faktisk å blogge. Eller, jeg har så mange tanker og ting jeg har lyst til å dele med noen for tiden, men vet ikke hvordan jeg skal få gjort det. Derfor tenkte jeg, hvorfor ikke prøve blogging igjen? 
Bloggingen min har vært rolig lenge nå, eller rolig og rolig, borte er vel det man kaller det. Jeg har postet et innlegg en gang, også gidder jeg ikke mer. Føler liksom det blir litt stress, føler at jeg må poste flere innlegg, og derfor mister jeg interessen, igjen og igjen.
Vet ikke om det er dette innlegget som bryter isen eller ikke, kan ikke si at NÅ begynner jeg å blogge igjen, det kommer alltid noe i veien. Men jeg skal prøve, selv om det sikkert ikke blir altfor mange innlegg til å begynne med, men kanskje det tar seg opp?


- Line 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line Edvardsen

Line Edvardsen

21, Oslo

velkommen til min lille verden. Jeg heter Line og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 21-åring som kommer fra Lilestrøm uten for oslo. Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging. KONTAKT MEG : Edvardsenline@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits